Alfatel Comunicacions Alfatel Comunicacions Alfatel Comunicacions Alfatel Comunicacions

Alfatel Comunicacions

Alfatel Comunicacions scp és una empresa dedicada al sector de les telecomunicacions. Amb un aval de 13 anys d'experiència, destacat la professionalitat i serietat en els nostres treballs. Ens dediquem a la instal·lació d'antenes de televisió, parabòliques, tant en cases unifamiliars i comunitats, adaptació de la seva antena per a la recepció de TDT i servei tècnic per a resoldre qualsevol problema en la seva instal·lació, assessor del més convenient al seu necessitat.

L'alta eficiència i rapidesa de tot el nostre equip humà, ens permet atendre qualsevol necessitat amb les màximes garanties.

Les nostres exigències i la homologació autonòmica (registre núm. 21.412) com a empresa instal·ladora de telecomunicacions de Catalunya i agent TDT, garanteixen el compliment de totes les normatives vigents.

Abasta tot tipus de clients, col·laborant especialment amb administradors de finques, comunitats, particulars i empreses. tant per instal·lacions existents, com per obra nova. La nostra dilatada experiència, ens ha permès seleccioneu les millors marques i productes per poder oferir la màxima qualitat i els preus més competitius.

Aquests són els proveïdors de referència amb els que tenim relació comercial, totes elles marques homologades al sector de les telecomunicacions.

Material d'antena

Logos Material Antena

Material de porters i vídeo-porters

Logos Material Porters i Video-Porters

  • Oferim un servei integral d'assessorament, instal·lació, manteniment i reparació.
  • Realitzem instal·lacions d'infraestructures de telecomunicació de nova generació i de xarxes de telecomunicacions de control, gestió i seguretat en edificacions o conjunts d'edificacions.
  • Inclosa la posada a punt i manteniment de les instal·lacions d'infraestructures de telecomunicació en i integració en les mateixes d'equips i dispositius per a l'accés als serveis de radiodifusió sonora i televisió, sistemes de porteria i videoporteria electròniques, sistemes de videovigilancia, control d'accessos i equips tècnics electrònics de seguretat exclosa la prestació del servei de connexió a central d'alarmes.
  • Treballem a tota la província de Barcelona.
Acreditacions Alfatel Comunicacions
Disseny web: atotarreu.com